Menukaart
Openingsuren
Contact
Over ons
Jobs
Menukaart
Openingsuren
Contact
Over ons
Jobs
Menukaart
Suggesties
>
Asperges met gerookte zalm en kruidenmousseline
16
Voorgerecht
Brochette met zoutwatergarnalen op mesclumsla, spekjes, pijnboompitten en mangodressing
18
Voorgerecht
Varkenhaasje Stroganoff
28,50
Hoofdgerecht
Asperges met gerookte zalm en kruidenmousseline
27
Hoofdgerecht
Panna cotta met witte chocolade aardbeien en vanille-ijs
14
Nagerecht
Croques
>
Croque monsieur
9.50
Beschikbaar tot 17u00
Croques
Croque madame
10.50
Beschikbaar tot 17u00
Croques
Croque geitenkaas spek
12
Beschikbaar tot 17u00
Croques
Fingerfood
>
Bitterballen met mosterd
9
(10 stuks)
Fingerfoods
Mini Loempia’s met chilisaus
8.50
(10 stuks)
Fingerfoods
Portie warm gemengd
14
(14 stuks)
Fingerfoods
Salades
>
Ceasar salad met kip
18.50
Broodcroutons, anjovis, ijsbergsalade, parmezaandressing
Salades
Salade met jonge geitenkaas
19.50
Krokante spekreepjes en honing
Salades
Voorgerechten
>
Tomatensoep met balletjes en room
6.50
Ambachtelijke bereide kaaskroketten
13
Ambachtelijke bereide garnaalkroketten
16.50
Duo van kaas- en garnaalkroketten
15
Scampi in lookboter of lookroom
16
(5 stuks)
Rundcarpaccio met rucola, parmezaan en truffelolie
15,50
Mini-loempia’s met kip en garnituur ‘huisgemaakt’
13
Voorgerecht
Scampi in curry met Ricard
16.50
Voorgerecht
Hoofdgerechten vis
>
Kabeljauwhaasje met preisausje en zuiderse puree
27
Oostends vispannetje met polderpuree
22.50
Scampi “diabolique” (8 stuks)
23
Scampi in lookboter
23
(8 stuks)
Hoofdgerechten vlees
>
Filet Mignon ( 250gr)
25
Gemengde salade en saus naar keuze
Zesrib (350gr)
32
Gemengde salade en saus naar keuze
Vol-au-vent
19.50
Gemengde salade met frietjes
Stoofvlees met Corsendonk bier
21
Witloofsalade en frietjes
Gelakte spare-ribs
23
Sweet chili en looksaus met aardappel in de schil
Side dishes
>
Pepersaus, champignonroomsaus, béarnaisesaus
3
Gemengde salade / Witloofsalade
5
Mayonaise / ketchup
1.50
Pasta
>
Spaghetti bolognaise
15.50
Lasagne van het huis
16
Pasta carbonara
15
Vegetarische gerechten
>
Pasta pesto met rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitten
15.50
Vegetarische lasange met mascarpone
16.50
Kinderkaart
>
Spaghetti bolognaise
8.50
Curryworst met frieten
8
Halve kipfilet met appelmoes
10.50
Vol-au-vent met frietjes
11
Desserten
>
Pannekoek met suiker, confituur of siroop
5.50
Enkel beschikbaar tussen 14u00 en 17u00
Café glacé met kalhua en crunch van noten
10
Moelleux met slagroom en bol roomijs
10
Appelstrudel met vanilleijs en slagroom
9.50
Crème brûlée
9.50
Coupes
>
Coupe vanille
8
Dame blanche
9
Coupe brésilienne en caramel
9
Coupe advocaat
9
Coupe aardbeien
9.50
Seizoen
Extra
>
Warme chocoladesaus / slagroom
1.50