Menukaart

Suggesties

  • Asperges met gerookte zalm en kruidenmousseline
    16
    Voorgerecht
  • Brochette met zoutwatergarnalen op mesclumsla, spekjes, pijnboompitten en mangodressing
    18
    Voorgerecht
  • Varkenhaasje Stroganoff
    28,50
    Hoofdgerecht
  • Asperges met gerookte zalm en kruidenmousseline
    27
    Hoofdgerecht
  • Panna cotta met witte chocolade aardbeien en vanille-ijs
    14
    Nagerecht

Croques

  • Croque monsieur
    9.50
    Beschikbaar tot 17u00
    Croques
  • Croque madame
    10.50
    Beschikbaar tot 17u00
    Croques
  • Croque geitenkaas spek
    12
    Beschikbaar tot 17u00
    Croques

Fingerfood

  • Bitterballen met mosterd
    9
    (10 stuks)
    Fingerfoods
  • Mini Loempia’s met chilisaus
    8.50
    (10 stuks)
    Fingerfoods
  • Portie warm gemengd
    14
    (14 stuks)
    Fingerfoods

Salades

  • Ceasar salad met kip
    18.50
    Broodcroutons, anjovis, ijsbergsalade, parmezaandressing
    Salades
  • Salade met jonge geitenkaas
    19.50
    Krokante spekreepjes en honing
    Salades

Voorgerechten

  • Tomatensoep met balletjes en room
    6.50
  • Ambachtelijke bereide kaaskroketten
    13
  • Ambachtelijke bereide garnaalkroketten
    16.50
  • Duo van kaas- en garnaalkroketten
    15
  • Scampi in lookboter of lookroom
    16
    (5 stuks)
  • Rundcarpaccio met rucola, parmezaan en truffelolie
    15,50
  • Mini-loempia’s met kip en garnituur ‘huisgemaakt’
    13
    Voorgerecht
  • Scampi in curry met Ricard
    16.50
    Voorgerecht

Hoofdgerechten vis

  • Kabeljauwhaasje met preisausje en zuiderse puree
    27
  • Oostends vispannetje met polderpuree
    22.50
  • Scampi “diabolique” (8 stuks)
    23
  • Scampi in lookboter
    23
    (8 stuks)

Hoofdgerechten vlees

  • Filet Mignon ( 250gr)
    25
    Gemengde salade en saus naar keuze
  • Zesrib (350gr)
    32
    Gemengde salade en saus naar keuze
  • Vol-au-vent
    19.50
    Gemengde salade met frietjes
  • Stoofvlees met Corsendonk bier
    21
    Witloofsalade en frietjes
  • Gelakte spare-ribs
    23
    Sweet chili en looksaus met aardappel in de schil

Side dishes

  • Pepersaus, champignonroomsaus, béarnaisesaus
    3
  • Gemengde salade / Witloofsalade
    5
  • Mayonaise / ketchup
    1.50

Pasta

  • Spaghetti bolognaise
    15.50
  • Lasagne van het huis
    16
  • Pasta carbonara
    15

Vegetarische gerechten

  • Pasta pesto met rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitten
    15.50
  • Vegetarische lasange met mascarpone
    16.50

Kinderkaart

  • Spaghetti bolognaise
    8.50
  • Curryworst met frieten
    8
  • Halve kipfilet met appelmoes
    10.50
  • Vol-au-vent met frietjes
    11

Desserten

  • Pannekoek met suiker, confituur of siroop
    5.50
    Enkel beschikbaar tussen 14u00 en 17u00
  • Café glacé met kalhua en crunch van noten
    10
  • Moelleux met slagroom en bol roomijs
    10
  • Appelstrudel met vanilleijs en slagroom
    9.50
  • Crème brûlée
    9.50

Coupes

  • Coupe vanille
    8
  • Dame blanche
    9
  • Coupe brésilienne en caramel
    9
  • Coupe advocaat
    9
  • Coupe aardbeien
    9.50
    Seizoen

Extra

  • Warme chocoladesaus / slagroom
    1.50