Menukaart

Suggesties

  • Zacht gerookte zalm met klassieke garnituren
    18.50
  • Toast “champignon” (bospaddestoelen)
    14
  • Sliptongen in boerenboter gebakken met tartaarsaus
    28
  • Varkenshaasje met seizoen groenten en champignonsaus
    28

Croques

  • Croque monsieur
    8.50
    Beschikbaar tot 17u00
    Croques
  • Croque madame
    9.50
    Beschikbaar tot 17u00
    Croques
  • Croque geitenkaas spek
    10.50
    Beschikbaar tot 17u00
    Croques

Fingerfood

  • Bitterballen met mosterd
    8.50
    (10 stuks)
    Fingerfoods
  • Mini Loempia’s met chilisaus
    7.50
    (10 stuks)
    Fingerfoods
  • Portie warm gemengd
    14
    (14 stuks)
    Fingerfoods

Salades

  • Ceasar salad met kip
    17.50
    Broodcroutons, anjovis, ijsbergsalade, parmezaandressing
    Salades
  • Salade met jonge geitenkaas
    18.50
    Krokante spekreepjes en honing
    Salades

Voorgerechten

  • Tomatensoep met balletjes en room
    6
  • Ambachtelijke bereide kaaskroketten
    13
  • Ambachtelijke bereide garnaalkroketten
    15
  • Duo van kaas- en garnaalkroketten
    14
  • Scampi in lookboter of lookroom
    15
    (5 stuks)
  • Rundcarpaccio met rucola, parmezaan en truffelolie
    15

Hoofdgerechten vis

  • Kabeljauwhaasje met preisausje en zuiderse puree
    24.50
  • Oostends vispannetje met polderpuree
    22
  • Scampi “diabolique” (8 stuks)
    23
  • Scampi in lookboter
    23
    (8 stuks)

Hoofdgerechten vlees

  • Filet Mignon ( 250gr)
    23
    Gemengde salade en saus naar keuze
  • Zesrib (350gr)
    28
    Gemengde salade en saus naar keuze
  • Vol-au-vent
    18
    Gemengde salade met frietjes
  • Stoofvlees met Corsendonk bier
    19
    Witloofsalade en frietjes

Side dishes

  • Pepersaus, champignonroomsaus, béarnaisesaus
    3
  • Gemengde salade / Witloofsalade
    3
  • Mayonaise / ketchup
    1

Pasta

  • Spaghetti bolognaise
    14.50
  • Lasagne van het huis
    15
  • Pasta carbonara
    13.50

Vegetarische gerechten

  • Pasta pesto met rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitten
    14
  • Vegetarische lasange met mascarpone
    15

Kinderkaart

  • Spaghetti bolognaise
    7.50
  • Curryworst met frieten
    7.50
  • Halve kipfilet met appelmoes
    10
  • Vol-au-vent met frietjes
    8.50

Desserten

  • Pannekoek met suiker, confituur of siroop
    5
    Enkel beschikbaar tussen 14u00 en 17u00
  • Café glacé met kalhua en crunch van noten
    9.50
  • Moelleux met slagroom en bol roomijs
    9
  • Appelstrudel met vanilleijs en slagroom
    9
  • Crème brûlée
    8

Coupes

  • Coupe vanille
    6
  • Dame blanche
    7
  • Coupe brésilienne en caramel
    7
  • Coupe advocaat
    8.50
  • Coupe aardbeien
    9.50
    Seizoen

Extra

  • Warme chocoladesaus / slagroom
    1